PNORF POLYFUNKČNÁ BUDOVA, 275 M2, 209 M2, ŠIRŠIE CENTRUM, JESENSKÉHO UL

Jesenského, Hlohovec, okres Hlohovec, Trnavský kraj [SK]

330 000 €

275.00 m² (1 200.00 €/m²)

Aktualizácia: 27.4.2024 09:38 Základné informácie


  • ID: BYT1210558
  • Typ: Predaj
  • Druh: Polyfunkčné objekty
  • Cena: 330 000 €
  • Cena/m²: 1 200.00 €/m²
  • Plocha: 275.00 m²
  • Zastavané: neuvedené
  • Pozemok: neuvedené
  • Stav: Kompletná rekonštrukcia

Lokalita


  • Ulica: Jesenského
  • Obec /mesto/: Hlohovec
  • Okres: okres Hlohovec
  • Kraj: Trnavský kraj
  • Štát: Slovensko

Text inzerátu


Virtuálna obhliadka: https://kuula.co/share/collection/7FskX?logo=-1&info=0&fs=1&vr=1&sd=1&thumbs=1

Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj zrekonštruovaný dvojpodlažný polyfunkčný objekt v širšom centre mesta, nachádzajúci sa na Jesenského ul., v susedstve mestského parku pri Starom rínku v Hlohovci.

Nehnuteľnosť tvoria dva obchodno - administratívne priestory so zázemím, 1-izbový byt na prízemí v zadnej časti domu, 4-izbový podkrovný byt s terasou, kamenná vínna pivnica, drevený altánok, uzatvorené podbránie a dielňa.

Obchodno - administratívne priestory
Oba nebytové priestory majú vstup z prednej časti budovy od Jesenského ulice. Majú presklený výklad a vstup cez schody. Priestor vpravo, ktorý je menší, má výmeru 18 m2. Komerčný priestor vľavo, ktorý je väčší, má výmeru 39 m2 a je prístupný aj z nádvoria. Skladá sa z dvoch za sebou idúcich miestností, ktoré sú prístupné aj z 1 izbového bytu. Na ich konci sa nachádza kúpeľňa s oknom do nádvoria so sprchovým kútom a rebrinovým radiátorom. Oba nebytové priestory majú podporné zázemie v hlavnej budove.

1-izbový byt a prízemie objektu
Do domu sa vstupuje cez drevenú bránu, nasleduje uzatvorené podbránie, ktoré plní funkciu garáže. Na ľavej strane sa nachádza vstup do 4-izbového podkrovného bytu. Z podbránia je východ na nádvorie. Na jeho konci je drevený altánok s osvetlením, zásuvkami a sedením. Na ľavej strane nádvoria je presklený gánok. V ňom sa nachádza vstup do pivnice, dielňa a vchod do 1i bytu s kuchyňou, sprchovým kútom a skladom 35 m2. Z nádvoria sa dá vstúpiť aj do väčšieho obchodno – administratívneho priestoru.

Podkrovný byt s terasou
Byt s výmerou 142 m2 je dvojpodlažný a je rozložený po celej ploche strechy. Má otvorenú a netradičnú dispozíciu, veľkorysý priestor, dva vstupy na terasu a veľa presklených plôch. Z podbránia sa vstupuje do predsiene s dreveným schodiskom. Na poschodí sa nachádzajú: 4 izby, galéria, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, kuchyňa s komorou a terasa s osvetlením, rolovateľnou markízou a nerezovým zábradlím 10 m2.

Technicky stav budovy a siete
Objekt so sedlovou strechou je napojený na všetky inžinierske siete a bezpečnostný systém. Ohrev vody a vykurovanie prostredníctvom radiátorov zabezpečuje plynový kotol v predsieni budovy prostredníctvom radiátorov. Nehnuteľnosť bola kompletne zrekonštruovaná a zateplená v r. 2019. Jesenského ulica prešla v ostatnom čase komplexnou revitalizáciou a rekonštrukciou všetkých rozvodov vedených pod zemou, chodníkov s novou zámkovou dlažbou, obrubníkov a asfaltom na ceste.

Lokalita
Nehnuteľnosť sa nachádza vo vynovenej lokalite v susedstve parku a architektonicky jedinečnej Kamennej školy. Má strategickú polohu v širšom centre mesta s jeho občianskou vybavenosťou, a nachádza sa na menej frekventovanej Jesenského ulici.

Prednosti
Kompletná rekonštrukcia, polyfunkčnosť objektu, strategická poloha v susedstve centra mesta, skvelá investičná príležitosť so stabilnými výnosmi a možnosť spojenia bývania s podnikaním.

Mapa lokality (môže byť orientačná)


Kontakt na inzerenta Všetky naše inzeráty


Pnorf-real estate
Realitná kancelária
Závalie 11/B, 92001 Hlohovec
 0904825980
 pnorf.realestate@hotmail.com

Reality podľa typu

Reality podľa kategórie

(všetky) Najnovšie inzeráty na predaj

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
155 500 €

2 izbový byt na predaj

Komárno
79 900 €

Pozemok pre rodinný dom na predaj

Radvaň nad Dunajom
22 €

Rodinný dom na predaj

Komárno
95 000 €

1 izbový byt na predaj

Nové Zámky
67 000 €

4 izbový byt na predaj

Holíč
119 000 €

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
169 000 €

3 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
239 000 €

Garsónka na predaj

Bratislava-Ružinov
106 500 €

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Petržalka
149 000 €