VEĽKÝ 5-IZBOVÝ RD PRE NÁROČNÝCH V TICHEJ STAREJ ČASTI OBCE HAMULIAKOVO

Dunajská, Hamuliakovo, okres Senec, Bratislavský kraj [SK]

1 500 €

300.00 m² (5.00 €/m²)

Aktualizácia: 21.5.2024 11:06 Základné informácie


  • ID: BYT1234502
  • Typ: Prenájom
  • Druh: Rodinný dom
  • Cena: 1 500 €
  • Cena/m²: 5.00 €/m²
  • Plocha: 300.00 m²
  • Zastavané: 124.00 m²
  • Pozemok: 1 141.00 m²
  • Stav: Kompletná rekonštrukcia

Lokalita


  • Ulica: Dunajská
  • Obec /mesto/: Hamuliakovo
  • Okres: okres Senec
  • Kraj: Bratislavský kraj
  • Štát: Slovensko

Text inzerátu


Ponúkame na prenájom krásny veľký, kompletne a vkusne zrekonštruovaný rodinný dom v starej zabývanej časti obce s odrastenou zeleňou, veľkým pozemkom a úžasným tichom a pokojom. Dom je svojím vybavením a dispozíciou vhodný pre náročnejších klientov, napr. rodinu, na dlhodobé bývanie, prípadne v kombinácii s prácou.
Dispozícia rodinného domu:
Na zastavanej ploche 124m2 sa nachádza podpivničený kompletne zrekonštruovaný 3-podlažný rodinný dom, 2 podlažia sú obytné, suterén tvorí technické zázemie.
Prízemie tvorí obývačka prepojená s kuchyňou (možnosť oddelenia paravanom). Obývačka má dve terasy - jednu (pri jedálenskej časti) orientovanú do predzáhradky v tieni stromov s výhľadom na vstup do dvora a ďalšiu terasu orientovanú do veľkej záhrady, za ktorou sa nachádza stará hrádza a krb s výduchmi v danej miestnosti. Prízemie dopĺňa kuchyňa s modernou kuchynskou linkou, kompletne vybavená zabudovanými elektrospotrebičmi a s veľkým jedálenským sedením, z chodby domu sa vchádza do samostatnej spálne a kúpeľne so sprchovým kútom, spoločnej s WC a samozrejme schodisko na poschodie.
Prvé poschodie tvoria 2 ďalšie samostatné spálne, z toho jedna s balkónom, ďalšia kúpeľňa so sprchovým kútom a WC a hosťovský byt. Hosťovský byt tvorí priestranná veľká podkrovná izba so spaním a pracovným kútom a s vlastnou kúpeľňou (vaňa, WC) a kútikom s chladničkou.
Suterén domu tvoria dve veľké technické miestnosti a priestranná garáž, vhodná pre 1 auto (i väčšie), s množstvom úložného priestoru.
Vybavenie:
Celý rodinný dom je kompletne zariadený a kompletne vybavený nábytkom, elektrospotrebičmi, posteľným prádlom, uterákmi apod., stačí si priniesť osobné veci a môžte začať bývať. Dom má vlastné plynové kúrenie a ohrev teplej vody, vodovod i vlastnú studňu.
Okolie a vybavenie v obci:
Autobusové spojenie smery Šamorín a Bratislava je ca 500m od domu. V obci je základná občianska vybavenosť ( škola, škôlka, obchody, športovisko, pošta). Kompletná občianska vybavenosť na vysokej úrovni je v ca 3km vzdialenom Šamoríne.
Podmienky nájmu:
Ponuka je vhodná pre nájomcov, ktorý hľadajú pokoj, kľud a dostatok priestoru v lone prírody. Prenájom je navyše bez starostí spojených so záhradou - prenajímateľ(vlastník) vo vlastnej réžii zabezpečí záhradníka, ktorý pravidelne chodí kosiť záhradu a zabezpečuje aj bezpečný orez stromov.
Hľadáme slušných pracujúcich nájomníkov, max. 5 osôb, s možnosťou prenájmu pre cudzincov (vrátane súhlasu vlastníka s povolením na pobyt v prenajímanej nehnuteľnosti) alebo možnosťou prenájmu na firmu.
V dome nie je možnosť bývania s domácimi zvieratami (len na dvore).
Nájomné nezahŕňa zálohové platby za energie - v prvom roku nájmu nájomca k nájmu bude uhrádzať min. 250 Eur mesačne (podľa počtu osôb), v ďalších rokoch budú zálohy upravené podľa skutočnej spotreby.
Zábezpeka vo výške 3000,- Eur sa platí pri podpise nájomnej zmluvy.
V cene nájmu nie sú zahrnuté náklady na TV a internet - tie si nájomca zabezpečí vo vlastnej réžii (k dispozícii Orange, Telekom).
V prípade záujmu je možné zabezpečiť aj spoľahlivé a pravidelné upratovanie domu (nie je zahrnuté v cene nájmu).
V prípade záujmu o obhliadku sme Vám k dispozícii.

Mapa lokality (môže byť orientačná)


Kontakt na inzerenta Všetky naše inzeráty


Vieroslava Štrbáková
Realitný maklér
 0903200661
 strbakova@rescon.sk
RESCON Real Services, s.r.o.
Realitná kancelária
Na pasekách 10, 83106 Bratislava
 0903200661
 rescon@rescon.sk

Reality podľa typu

Reality podľa kategórie

(všetky) Najnovšie inzeráty na prenájom

1 izbový byt na prenájom

Banská Bystrica
410 €

1 izbový byt na prenájom

Kanianka
420 €

3 izbový byt na prenájom

Liptovský Hrádok
600 €

1 izbový byt na prenájom

Banská Bystrica
440 €

2 izbový byt na prenájom

Bratislava-Staré Mesto
1 350 €

3 izbový byt na prenájom

Bratislava-Staré Mesto
950 €