REZERVOVANÉ VEĽKOMETRÁŽNY 5-IZB. BYT, MEZONET, TEHLOVÁ STAVBA, TERASA

Tranovského, Bratislava-Dúbravka, okres Bratislava IV, Bratislavský kraj [SK]

375 000 €

125.16 m² (2 996.16 €/m²)

Aktualizácia: 17.1.2024 15:14 Základné informácie


  • ID: BYT1218318
  • Typ: Predaj
  • Druh: 4 izbový byt
  • Cena: 375 000 €
  • Cena/m²: 2 996.16 €/m²
  • Plocha: 125.16 m²
  • Zastavané: neuvedené
  • Pozemok: neuvedené
  • Stav: neuvedené

Lokalita


  • Ulica: Tranovského
  • Obec /mesto/: Bratislava-Dúbravka
  • Okres: okres Bratislava IV
  • Kraj: Bratislavský kraj
  • Štát: Slovensko

Text inzerátu


V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj 5-izbový byt v bratislavskej mestskej časti Dúbravka. Je situovaný na 4. poschodí tehlového bytového domu s výťahom. Byt je orientovaný na dve svetové strany, s nerušenými výhľadmi a súkromím. Osloví Vás svojou veľkorysou rozlohou, množstvom možností pre úložný priestor a v neposlednom rade tesnou blízkosťou lesa.
Samotný byt pôsobí veľmi príjemným dojmom. Celkovo sa rozprestiera až na dvoch podlažiach a v podkroví. Po vstupe do bytu sa ocitneme v otvorenej vstupnej chodby so schodiskom, ktorá plynule prechádza do obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálňou. Nachádzajú sa tu dve spálne a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Na poschodí sa nachádza galéria – využívaná ako pracovný kút, rodičovská spálňa, ďalšia izba, ktorá je momentálne využívaná ako šatník, veľká kúpeľňa s vaňou, toaletou a práčkou, menší sklad, resp. ďalší šatník a vstup do podkrovia. Podkrovná miestnosť disponuje dreveným strešným oknom a obyvateľom domácnosti poskytne napríklad ďalšiu možnosť úložného priestoru. Príslušenstvom bytu je terasa, na ktorú je možný výstup z kuchynskej časti. Je čiastočne krytá, takže je možné je využívať aj za nepriaznivého počasia a zároveň dostatočne priestranná pre pohodlné posedenie. K bytu prislúcha pivničná kobka, umiestnená na 2. nadzemnom podlaží bytového domu. Je murovaná a dostatočne veľká. Navyše je pre obyvateľov bytového domu k dispozícii kočikáreň, resp. bicykliareň pre pohodlné skladovanie bicyklov.
Parkovanie je zabezpečené v suteréne bytového domu vyhradeným parkovacím státím. Pre návštevy je k dispozícii voľne prístupné parkovanie v okolí bytového domu.
Bytový dom je tehlová stavba, ktorá bola kolaudovaná v roku 1999. Ide teda o 24 ročnú stavbu, ktorá je stále vo veľmi dobrom stave. Je pravidelne udržiavaná a modernizovaná. Sú tu dva vchody (jeden bezbariérový). Obyvateľom je k dispozícii samozrejme dostatočne veľký výťah. Celý bytový dom pôsobí veľmi dobre a vyzerá prispôsobený najmä rodinám s deťmi – dostatočne široké chodby či výťahy, priestranná kočikáreň/bicykliareň. Nachádza mimo hlavnej cesty, v tichej a pokojnej lokalite, neďaleko lesa. Vchod a spoločné priestory sú čisté a upravené spolu s okolím bytového domu.
ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: Bratislava - Dúbravka
* poschodie: 4/5
* výmera bytu: 125,16 m² (75,37 m² + 38,13 m² + 11,64 m²)
* výmera terasy: 7,84 m²
* výmera pivnice: 3,10 m²
* garážové státie + 17.000 €
* tehlová stavba (kolaudácia 1999) vo veľmi dobrom a udržiavanom stave
LOKALITA A OKOLIE:
Bytový dom je umiestnený v pomerne novo-vybudovanej lokalite. V dostupnej blízkosti je občianska vybavenosť (potraviny, reštaurácie či lekáreň). Zastávka MHD je vzdialená iba 6 minúty chôdze. Pre pohodlnejšie cestovanie bez auta či už do Bratislavy alebo na iný smer poteší budúcich majiteľov aj neďaleká električkova zastávka, vzdialená iba 13 minút chôdzou. Lokalita poskytuje taktiež priestor pre športové aktivity napríklad cyklochodník či Devínska Kobyla so širokou škálou turistických možností.
CENA: 375.000,-EUR + 17.000 € garážové státie
V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.
Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!
ID: 81807361
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Mapa lokality (môže byť orientačná)


Kontakt na inzerenta Všetky naše inzeráty


1.BCR s.r.o.
Realitná kancelária
Zrínskeho 9/A, 81103 Bratislava
 0901789818
 info@1bcr.sk

Reality podľa typu

Reality podľa kategórie

(všetky) Najnovšie inzeráty na predaj

1 izbový byt na predaj

Nové Zámky
67 000 €

4 izbový byt na predaj

Holíč
119 000 €

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
169 000 €

3 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
239 000 €

Garsónka na predaj

Bratislava-Ružinov
106 500 €

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Petržalka
149 000 €

Rodinný dom na predaj

Prievaly
210 000 €

Pozemok pre rodinný dom na predaj

Vysoké Tatry
144 000 €

Pozemok pre rodinný dom na predaj

Veľká Lomnica
153 012 €

3 izbový byt na predaj

Poprad
133 000 €