PRIESTRANNÝ 1 IZBOVÝ BYT S VEĽKOSŤOU 1,5 IZBOVÉHO BYTU S PARKOVACÍM MIESTOM

Hlbinná, Bratislava-Podunajské Biskupice, okres Bratislava II, Bratislavský kraj [SK]

137 000 €

52.00 m² (2 634.62 €/m²)

Aktualizácia: 19.11.2021 12:40 Základné informácie


  • ID: BYT1163855
  • Typ: Predaj
  • Druh: 1 izbový byt
  • Cena: 137 000 €
  • Cena/m²: 2 634.62 €/m²
  • Plocha: 52.00 m²
  • Zastavané: neuvedené
  • Pozemok: neuvedené
  • Stav: Novostavba

Lokalita


  • Ulica: Hlbinná
  • Obec /mesto/: Bratislava-Podunajské Biskupice
  • Okres: okres Bratislava II
  • Kraj: Bratislavský kraj
  • Štát: Slovensko

Text inzerátu


Na predaj: 1 izbový byt, Bratislava – Podunajské Biskupice - Hlbinná ulica, podlahová plocha bytu je 45 m2, celková plocha bytu je 52 m2,1. poschodie z 3. poschodí.

DISPOZÍCIA BYTU (pôdorys bytu je priložený):
* priestranný 1 izbový byt má takú veľkosť, ako bežné 1,5 izbové alebo 2 izbové byty
* dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa s WC, priestranná izba spojená s kuchyňou a spacím kútom, loggia.

POPIS BYTU:
* priestranný 1 izbový byt sa nachádza na prvom z troch poschodí, na ktoré vás pohodlne dovezie osobný výťah. Moderný, priestranný byt sa nachádza v nízko podlažnej zateplenej novostavbe. Osadený je plastovými oknami s izolačným dvojsklom a interiérovými žalúziami, interiérové dvere sú vsadené do obložkových zárubní a vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné. Na stenách sú omietky. V izbe je položená plávajúca podlaha, ostatnú časť bytu, vrátane loggie, pokrýva keramická dlažba. Teplo zabezpečuje ústredné kúrenie s radiátormi, ktoré riadia termostatické ventily, takže tepelnú pohodu a hospodárenie máte plne vo svojich rukách. Kúpeľni s WC je umiestnená vaňa a umývadlo s eco-batériami so šetriacim režimom. A je tu aj dostatok miesta na práčku. V kuchyni je umiestnená rohová kuchynská linka so zabudovaným spotrebičmi – sklokeramická varná doska, elektrická rúra, digestor, chladnička a mrazničkou, takže pri varení máte všetko skutočne po ruke. A naviac - našlo sa tu aj dostatok miesta na jedálenský stôl so stoličkami. Izba má aj oddelený spací kút, do ktorého viete umiestniť aj manželskú posteľ. Na chodbe a v izbe sú zabudované vstavané skrine ROLDOR, ktoré poskytnú dostatok úložného priestoru pre vaše veci. Z izby vstúpite priamo na priestrannú loggiu, na ktorej si môžete v pokoji vychutnať rannú kávičku, čo vám spríjemní východná orientácia bytu. Zároveň máte istotu, že aj v letných horúčavách budete budete mať v byte príjemnú klímu. Ďalší úložný priestor nájdete v pivnica s výmerou 1.24 m2, ktorá je umiestnená na prízemí bytového domu.
Parkovanie, ktoré je v Bratislave čím ďalej, tým viac komplikované, máte taktiež vyriešené – byt sa predáva aj s vlastným PARKOVACÍM STÁTÍM priamo pred domom.

POPIS BYTOVÉHO DOMU:
* nízko podlažný bytový dom je umiestnený v tichej lokalite vidieckeho charakteru s uzavretým dvorom, v príjemnom rodinnom prostredí a všadeprítomnej zeleni. Je to energeticky úsporná novostavba zateplená progresívnou tepelnou izoláciou ENERGY SAVING systém, ktorá udržiava príjemnú klímu vnútorného prostredia počas celého roka. Má vlastnú plynovú kotolňu, ktorá umožňuje úsporu energií, čo spolu s ďalšími inovatívnymi riešeniami zabezpečí nízke náklady na bývanie (energetický certifikát triedy B). Do domu vojdete bezbariérovým vstupom, ktorý ocenia najmä starší ľudia alebo mamičky s deťmi, a do bytu vás vyvezie moderný presklený výťah.

LOKALITA BYTU:
* okolie bytový dom stojí v zástavbe rodinných domov, a tak jeho okolie je kľudné a tiché. V blízkosti sa nachádzajú široké možnosti nákupov (Kaufland, Pepco, DM-drogéria), základná škola, gymnázium, ale aj pošta, kostol, nemocnica, reštaurácie, kaviarne, obecný úrad. A všade je to len na skok - autom na neďaleký diaľničný obchvat, zastávku MHD (asi 500 metrov od domu), vedúca priamo do centra mesta, na príjemné námestie v centre Podunajských Biskupíc, ...
Okolitá príroda ponúka možnosti príjemných výletov v každom ročnom období. Neďaleká chránená prírodná oblasť lužných lesov, medzinárodná dunajská cyklotrasa, či športovo-relaxačný areál poskytujú priestor pre váš aktívny odpočinok.

VÝHODY BYTU:
* priestranný byt s veľkosťou 1,5 izbového bytu až 2 izbového bytu
* bezbariérový prístup
* tichá, uzatvorená lokalita
* dobrá občianska vybavenosť
* vlastné parkovacie státie
* okamžite k dispozícii

CENA ZA PREDAJ BYTU: 137 000 € (aj na úver). Byt je OKAMŽITE K DISPOZÍCII.

Ak hľadáte štartovací byt do do života, byt s bezbariérovým prístupom alebo vhodnú investičnú príležitosť, tak mi ZAVOLAJTE NA 0905 472 808 a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Aby vás nepredbehol niekto iný...

Mapa lokality (môže byť orientačná)


Kontakt na inzerenta Všetky naše inzeráty


Ing. Miroslav Meňhart
Realitný maklér
 0905 472 808
 menhart@realityprofesionalne.sk
Mr. Real - reality profesionálne
Realitná kancelária
Gogoľova 18, 85101 Bratislava
 0905472808
 mrmarketing@mrmarketing.sk

Reality podľa typu

Reality podľa kategórie

(všetky) Najnovšie inzeráty na predaj

Rodinný dom na predaj

Koplotovce
185 000 €

3 izbový byt na predaj

Bratislava-Podunajské Biskupice
214 900 €

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
155 500 €

2 izbový byt na predaj

Komárno
79 900 €

Pozemok pre rodinný dom na predaj

Radvaň nad Dunajom
22 €

Rodinný dom na predaj

Komárno
95 000 €

1 izbový byt na predaj

Nové Zámky
67 000 €

4 izbový byt na predaj

Holíč
119 000 €

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
169 000 €

3 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
239 000 €