PRÉMIOVÁ RODINNÁ VILA S BAZÉNOM, DVOJGARÁŽ, ZÁHORSKÉ SADY

Bratislava-Záhorská Bystrica, okres Bratislava IV, Bratislavský kraj [SK]

neuvedené

290.42 m² ( )

Aktualizácia: 2.5.2024 15:48 Základné informácie


  • ID: BYT1233042
  • Typ: Predaj
  • Druh: Rodinný dom
  • Cena: neuvedené
  • Cena/m²:  
  • Plocha: 290.42 m²
  • Zastavané: neuvedené
  • Pozemok: 1 005.00 m²
  • Stav: neuvedené

Lokalita


  • Ulica: neuvedené
  • Obec /mesto/: Bratislava-Záhorská Bystrica
  • Okres: okres Bratislava IV
  • Kraj: Bratislavský kraj
  • Štát: Slovensko

Text inzerátu


V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj exkluzívnu rodinnú vilu v prominentej lokalite Záhorské sady, Bratislava - Záhorská Bystrica. Táto nehnuteľnosť je vhodná pre klienta, ktorý hľadá domov s možnosťou okamžitého bývania bez nutnej počiatočnej investície. Samotný dom pôsobí reprezentatívnym dojmom. Veľkorysá úžitková plocha domu predstavuje 262,79 m², takže každý člen domácnosti bude mať dostatok svojho priestoru. Dispozične je veľmi dobre rozčlenený na dennú a nočnú časť, pričom je tu navyše vlastný trakt pre hlavnú spálňu, ktorá disponuje vlastnou kúpeľňou a walk-in šatníkom. Vyššie stropy dodávajú domu vzdušnosť a majestátnosť.
1.NP
Po vstupe do domu sa ocitneme v predsieni, ktorá disponuje samostatným botníkom/šatníkom, vďaka ktorému je stále upravená a hosťovskou toaletou. Jadrom celého domu je obývacia izba s krbom spojená s jedálňou a kuchyňou. Kuchynská časť disponuje plne vybavenou kuchynskou linkou s dostatočným úložným priestorom. Krásne presvetlená denná časť je vďaka veľkoformátovým oknám plynule prepojená s krytou terasou a záhradou. V zimných mesiacoch dodá tomuto priestoru atmosféru krb. Na prízemí sa nachádza aj hlavná spálňa, ktorá poskytuje maximálne súkromie. Je viac-menej oddelená od zvyšku domu. Má vlastnú kúpeľňu a o úložný priestor sa postará walk-in šatník. K dispozícii je taktiež technická miestnosť spojená s práčovňou a dvojgaráž, ktorá poskytuje naozaj množstvo ďalšieho úložného priestoru či už na sezónne veci alebo náradie. Ďalšie parkovacie možností su pred garážou či pred domom.
2.NP
Poschodie pozostáva z troch samostatných spální, ktoré sú momentálne využívané ako detské izby, pričom každá má výstup na terasu. Taktiež je tu kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou.
Štedrá výmera pozemku predstavuje 1.005 m², zastavaná plocha je 249,09 m². Záhrada domu je upravená a udržiavaná počas celého roku. V letných mesiacoch si budete užívať bazénovú časť a útočisko pred horúcimi dňami Vám poskytne krytá terasa s posedením a priestorom napríklad pre gril. Tento dom spĺňa naozaj všetky parametre prepychového bývania. Samozrejmosťou je príprava pre kamerový systém, alarm či automatické zavlažovanie záhrady.
V prípade záujmu o viac fotografií alebo bližšie informácie nás pokojne kontaktujte.
ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: Záhorské sady; Bratislava - Záhorská Bystrica
* počet izieb: 5-izbový rodinný dom
* výmera pozemku: 1.005 m²
* zastavaná plocha: 246,09 m² (bez terasy)
* úžitková plocha: 248,18 m² (bez dvojgaráže)
* dvojgaráž o veľkosti 42,24 m²
* terasa na prízemí aj na poschodí
* klimatizácia v každej miestnosti
* podlahové vykurovanie (plynový kotol), osmóza, krb
* napojený na všetky IS (voda, plyn, elektrina, kanalizácia)
* vybavenie rodinného domu je nadštandardné, dizajnové vyhotovenie z vysokokvalitných materiálov
LOKALITA A OKOLIE:
Lokalita Záhorské sady je novovybudovaný areál, ktorý je strážený 24 hodín denne. K dispozícii sú pre obyvateľov oddychové zóny, detské ihrisko či workoutová zóna. Záhorská Bystrica má všetky výhody moderného bývania v meste a zároveň poskytuje komfort, súkromie a pokojné bývanie v blízkosti lesov Malých Karpát. Vynikajúce dopravné napojenie na diaľničnú komunikáciu. Mestská časť ponúka svojim obyvateľom vynikajúcu občiansku vybavenosť, zdravotné stredisko, lekáreň, stomatologickú ambulanciu a čistiareň, materské školy, ZŠ, reštaurácie, pekáreň, obchody Billa, Tesco expres a možnosť športovo - rekreačných aktivít: turistické, cyklistické trasy, tenisové kurty, športové ihriská, fitnesscentrá. Pár minút autom máte k dispozícii nákupné centrum Bory Mall s bohatými službami, Hornbach, OBI, Metro.
CELKOVÝ DOJEM:
Nehnuteľnosť je vo výbornom stave, jej vybavenie je nadštandardné a dizajnové z vysokokvalitných materiálov. Na svoje si prídu ľudia, ktorí si potrpia na vyšší štandard a maximálne súkromie.
CENA: NA VYŽIADANIE
V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!
ID: 81807388
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Mapa lokality (môže byť orientačná)


Kontakt na inzerenta Všetky naše inzeráty


1.BCR s.r.o.
Realitná kancelária
Zrínskeho 9/A, 81103 Bratislava
 0901789818
 info@1bcr.sk

Reality podľa typu

Reality podľa kategórie

(všetky) Najnovšie inzeráty na predaj

Chata na predaj

Radôstka
39 900 €

3 izbový byt na predaj

Hlohovec
149 000 €

Vidiecky dom na predaj

Kraskovo
22 000 €

Rekreačný pozemok na predaj

Kraskovo
22 000 €

3 izbový byt na predaj

Nové Zámky
91 970 €

Rodinný dom na predaj

Mokrance
147 000 €

Rodinný dom na predaj

Košice-Sever
360 000 €

1 izbový byt na predaj

Trnava
106 500 €

Rodinný dom na predaj

Trnava
199 000 €