PREDAJ, RODINNÝ DOM ŠAROVCE - IBA U NÁS

Šarovce, Šarovce, okres Levice, Nitriansky kraj [SK]

79 900 €

3 383.00 m² (23.62 €/m²)

Aktualizácia: 6.3.2024 02:55 Základné informácie


  • ID: BYT1229025
  • Typ: Predaj
  • Druh: Rodinný dom
  • Cena: 79 900 €
  • Cena/m²: 23.62 €/m²
  • Plocha: 3 383.00 m²
  • Zastavané: neuvedené
  • Pozemok: neuvedené
  • Stav: neuvedené

Lokalita


  • Ulica: Šarovce
  • Obec /mesto/: Šarovce
  • Okres: okres Levice
  • Kraj: Nitriansky kraj
  • Štát: Slovensko

Text inzerátu


Ponúkame vám na predaj dispozične veľmi zaujímavý, čiastočne zrekonštruovaný, zachovalý a priestranný rodinný dom s krásnym rozľahlým pozemkom v pokojnej obci Šarovce, okres Levice.
Rodinný dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 3383 m2 (orientačná šírka 45 m, dĺžka 100 m, avšak lichobežníkový tvar pozemku rozlohu skresľuje), zastavaná plocha domu je 202 m2. Celková rozloha zastavanej plochy pozemku je 1824 m2. Zvyšná plocha pozemku je charakterizovaná ako záhrada s rozlohou 1559 m2.
DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU:
- vstupná chodba (krytý gang) , 3 obytné miestnosti, 1 priechodná obytná miestnosť/jedáleň, kuchyňa s veľkou jedálenskou miestnosťou, kúpeľňa spojená s toaletou.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Stavba rodinného domu je suchá, zdravá, bola podľa záznamov odovzdaná do užívania okolo roku 1930, je zhotovená zo zmiešaného materiálu (kameň, nepálená tehla, pálená tehla), strecha valbová s krytinou pálená škridľa.
Dom má fasádu z vápennocementovej omietky, pristavaná terasa je ukončená sieťkou a lepidlom s prípravou pre exteriérovú omietku.
V posledných 4 rokoch prešiel rodinný dom čiastočnou rekonštrukciou, vrámci ktorej boli vymenené plastové okná v 2 obytných miestnostiach a vstupnej chodbe, podlahy obytných miestností pokrývajú laminátové podlahy, v kuchyni, kúpeľni a vstupnej chodbe dlažba. Kúpeľňa spojená s toaletou je na stenách čiastočne obložená obkladom, je veľmi priestranná. V centrálnej časti domu boli vymenené rozvody elektriny. Steny domu pokrýva omietka s maľovkou, vo vstupnej chodbe je potrebné dokončiť fasádu, nakoľko bol pôvodný stav zamurovaný a neukončený. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka na báze dreva so sporákom, kuchynský kút.
Interiér domu je v stave vhodnom pre okamžité bývanie, je však nutné doriešiť vykurovanie 2 obytných miestností, ktoré bolo plánované prostredníctvom plynových gamatiek, na čo je všetko pripravené, avšak v prípade záujmu je možné vykurovanie domu úplne zmeniť (napr. plynovým kotlom a i. ). Centrálna časť domu je vykurovaná krbovými kachľami v obývacej miestnosti.
Opravu bude potrebovať čiastočne strecha.
Fasáda rodinného domu je nedokončená, znesie postupnú rekonštukciu pre pekný vizuálny vzhľad.
Na pozemku pri rodinnom dome sa nachádza taktiež hospodárska budova, ktorá je vhodná na asanáciu, vplyvom času prišla o strechu, nosné, aj priečne múry. Tento priestor výborne poslúži pre výstavbu garáže, prípadne poskytne ďalší zatrávnený priestor vo dvore domu. Môže taktiež poslúžiť ako miesto pre novú garáž alebo altánok.
IS - dom je napojený na elektrinu, obecný vodovod, plynová prípojka je odpojená, bez problémov možná pripojiť na nového užívateľa.
Odpad je riešený 8m3 žumpou vo dvore domu. K dispozícii internet.
Vykurovanie domu v jednej polovici zabezpečujú krbové kachle, druhú polovicu domu je nutné zabezpečiť pre vykurovanie gamatkami, kotlom, prípadne iným zdrojom.
Ohrev teplej vody zabezpečuje bojler.
Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou a k dispozícii bude novému majiteľovi podľa dohody, prípadne ihneď. Predáva sa kompletne zariadená tak, ako je zobrazená na fotkách.
Pozemok rodinného domu je čiastočne oplotený.
Mesačné náklady na prevádzku domu závisia len od spotreby budúceho majiteľa, vykurovanie taktiež podľa spotreby energií.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k RD ako aj parkovanie, pred bránou domu zaparkujú 2 vozidlá, vo dvore 1 vozidlo.
Obec Šarovce disponuje dobrou občianskou vybavenosťou - materská škola, základná škola s vyučovacím jazykom slovenským, ale aj maďarským, obecný úrad, pošta, niekoľko predajní potravín, reštaurácia, čerpacia stanica. a. i.
Dom je možné vďaka rozlohy pozemku využiť aj na podnikateľské účely (hodpodárska, či poľnohospodárska výroba, autoservis, remeslo, menšie hospodárstvo), prípadne na chalupárčenie s vlastným hobby.
Vzhľadom na charakteristiku pozemku je možné tu postaviť aj nový rodinný dom.
Vzhľadom na stav, zaujímavú cenu okamžite obývateľnej nehnuteľnosti, možnosť rekonštrukcie podľa svojich predstáv, lokalitu do 13 min. autom do najbližšieho mesta, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.
Veľkou výhodou nehnuteľnosti je to, že pozemok je vďaka jeho šírke možné rozdeliť, čím vznikne ďalší plnohodnotný pozemok pre stavbu nového rodinného domu. V prípade rozdelenia a predaja takto vzniknutého pozemku sa novému majiteľovi vráti značná časť investície do tejto nehnuteľnosti.
V prípade seriózneho jednania a vážneho záujmu, dohoda na cene istá.
Viac informácií Vám rada poskytnem pri osobnej prehliadke, neváhajte ma kontaktovať. Energetická trieda G.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908 037 834 alebo na juditajanickova@haloreality.sk. ID ponuky: LV-63429
Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).
U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- na našom webe nájdete viac ako 2000 referencií spokojných klientov
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- hypotekárne služby našich partnerov na mieru
- naše služby neustále zdokonaľujeme/zaujíma nás váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Mapa lokality (môže byť orientačná)


Kontakt na inzerenta Všetky naše inzeráty


HALO reality, s.r.o.
Realitná kancelária
G.Švéniho 8, 97101 Prievidza
 0915238411
 reality@haloreality.sk

Reality podľa typu

Reality podľa kategórie

(všetky) Najnovšie inzeráty na predaj

1 izbový byt na predaj

Nové Zámky
67 000 €

4 izbový byt na predaj

Holíč
119 000 €

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
169 000 €

3 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
239 000 €

Garsónka na predaj

Bratislava-Ružinov
106 500 €

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Petržalka
149 000 €

Rodinný dom na predaj

Prievaly
210 000 €

Pozemok pre rodinný dom na predaj

Vysoké Tatry
144 000 €

Pozemok pre rodinný dom na predaj

Veľká Lomnica
153 012 €

3 izbový byt na predaj

Poprad
133 000 €