PREDAJ 4I REZIDENCIA SO ZÁHRADOU V PROJEKTE HAUSBERG, STARÉ MESTO

Bradlianska, okres Bratislava I, Bratislavský kraj [SK]

neuvedené

122.74 m² ( )

Aktualizácia: 21.10.2022 13:33 Základné informácie


  • ID: BYT1188145
  • Typ: Predaj
  • Druh: 4 izbový byt
  • Cena: neuvedené
  • Cena/m²:  
  • Plocha: 122.74 m²
  • Zastavané: neuvedené
  • Pozemok: neuvedené
  • Stav: neuvedené

Lokalita


  • Ulica: Bradlianska
  • Obec /mesto/: neuvedené
  • Okres: okres Bratislava I
  • Kraj: Bratislavský kraj
  • Štát: Slovensko

Text inzerátu


PREDAJ – výnimočná 4i rezidencia s najväčšou záhradou v projekte Hausberg na Partizánskej ulici, Staré Mesto
Realitná kancelária LEXXUS ponúka na predaj jedinečnú 4-izbovú rezidenciu v projekte Hausberg, priamo na úpätí hradného kopca, na Partizánskej ul. Štýlový, nadčasový a solídny projekt s architekúrou na vysokej úrovni od oceňovaného autora Iľja Skočeka, ml. Jednoduchá a materiálovo nadštandardná stavba, kde sa kvalita bývania odzrkadlí v každom detaile, od dômyselne navrhnutých spoločných priestorov a interiérov, cez udržiavané záhrady až po zelenú strechu. Jedinečná rezidencia vám ponúka možnosť bývať v exkluzívnej vilovej štvrti, pričom vďaka veľkorysému exteriéru nadobudnete kvality, ktoré vám ponúka len bývanie v dome.
Neopakovateľné miesto, neopakovateľná príležitosť. Náš apartmán je vhodný pre viacčlennú rodinu. Rozlohou interiéru spolu s terasami a záhradou konkuruje možnostiam bývania v dome. Budúci majitelia si môžu každý deň užívať výhody bezstarostného bývania v centre mesta s mnohými ďalšími benefitmi ako napr. privátna sauna, vlastné fitness centrum, recepcia či správca / concierge.
Celková výmera apartmánu je 158,85 m2, z toho úžitková plocha je 122,74 m2. K apartmánu prislúchajú dve parkovacie státia, pivnica s rozlohou 3,26 m2, terasy s výmerou 30,30 m2 a záhrada o výmere 132,48 m2.
Dokončenie výstavby: apríl 2023
[red]POPIS[/red]
„Pri hľadaní architektonickej tváre Hausbergu sme sa pokúsili navrhnúť dom, ktorý akoby tu stál už dávno. Nie okázalý ani výrazný, ale solídny a striedmy. Taký, ktorého kvality potvrdí aj čas. Dom, ktorému pristane starnúť“, architekt projektu Ing. Arch. Iľja Skoček ml. A práve v takomto bytovom dome sa nachádza naša ponuka bývania.
Dispozícia apartmánu:
Byt je rozdelený na dennú a nočnú časť.
vstupná chodba (14,98 m2), hosťovské WC (1,73 m2), práčovňa (4,20 m2), samostatná priestorovo veľkorysá kúpeľňa (10,50 m2), hlavná spálňa (14,67 m2) so vstupom na terasu (15,15 m2), priestranná kúpeľňa prislúchajúca k spálni (7,12 m2), 2 nepriechodné izby (12,83 m2 a 12,91 m2) so vstupom na terasu (15,15 m2), obývacia izba (30,41 m2) so vstupom na terasu (15,15 m2), kuchyňa (9,93 m2), záhrada (132,48 m2).
Orientácia: apartmán je orientovaný na východ.
[red]ŠTANDARD[/red]
Vybrané materiály a technológie najvyššieho štandardu vidieť v každom detaile. Premyslená architektúra citlivo pracuje s veľkosťou projektu. Vďaka tomu sa môžete spoľahnúť, že na vašej novej adrese budete mať len pár desiatok susedov.
Konštrukčný systém:
Monolitický železobetónový stenový systém v kombinácii so železobetónovými stropnými doskami.
Okná:
Drevené, resp. hliníkové rámy s okennou výplňou a presklené steny z izolačného trojskla.
Chladenie:
Samotné chladenie je riešené chladenými stropmi, rozvodmi studenej vody umiestnenými v systémových doskách sadrokartónového podhľadu.
Dvere:
Vstupné: protipožiarne, bezpečnostná trieda 3
Podlahy:
Loggie/terasy: palubová podlaha z tropického dreva/veľkoformátová dlažba
Spoločné priestory:
Objekt je rozdelený do dvoch blokov. Každý blok má samostatný vstup na čítačku vstupných kariet/čipov. V rámci vstupnej chodby sa nachádzajú poštové schránky a výťahová lobby.
Spoločné chodby na poschodiach: na podlahách je nalepený zvukovoizolačný koberec alebo kamenná dlažba podľa návrhu interiérového architekta. Povrchová úprava stien je vyriešená omietkou a drevenými obkladmi.
Vybavenosť a služby:
Concierge / správca, fitness, wellness. Priestor je nadimenzovaný na separáciu odpadu.
Štandard bytu:
Byt sa predáva v stave holobyt.
Viac informácií získate u predajcu.
LOKALITA
Bývanie, o akom ste doteraz len snívali. Najlukratívnejšie adresy v Bratislave boli vždy najmä na kopcoch a inak to nie je ani v súčasnosti. Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza na Palisádach, konkrétne medzi Partizánskou a Bradlianskou ulicou. Vo štvrti, ktorá nikdy nevyjde z módy. Hausberg je nadčasová stavba, ktorá zachováva a vhodne dopĺňa estetický a zároveň kultúrno – historický rozmer lokality hradného kopca.
Lokalita, kde máte všetko poruke. To je isto výhoda, ktorú oceníte každý jeden deň. Či už si budete vychutnávať historické centrum v pešej vzdialenosti, dostupnosť divadiel a iných možností kultúrneho vyžitia, alebo množstvo reštaurácií a kaviarní na pracovné schôdzky alebo rodinné posedenia. Z Hausbergu je to len chvíľa dokonca aj do obľúbeného kúska lesa uprostred mesta – Horského parku.
PARKOVANIE
K bytu prislúchajú až dve vnútorné parkovacie státia v garáži.
CENA
Cena bytu v RK.
TOPPONUKA

Mapa lokality (môže byť orientačná)


Kontakt na inzerenta Všetky naše inzeráty


LEXXUS, a.s.
Realitná kancelária
Miletičova 5, 82108 Bratislava
 0911988000
 02-54645363
 info@lexxus.sk

Reality podľa typu

Reality podľa kategórie

(všetky) Najnovšie inzeráty na predaj

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
155 500 €

2 izbový byt na predaj

Komárno
79 900 €

Pozemok pre rodinný dom na predaj

Radvaň nad Dunajom
22 €

Rodinný dom na predaj

Komárno
95 000 €

1 izbový byt na predaj

Nové Zámky
67 000 €

4 izbový byt na predaj

Holíč
119 000 €

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
169 000 €

3 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
239 000 €

Garsónka na predaj

Bratislava-Ružinov
106 500 €

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Petržalka
149 000 €