OCCAM SLNEČNÝ 5 IZBOVÝ BYT SO ZÁHRADOU, STARÉ MESTO - TAJOVSKÉHO

Tajovského, Bratislava-Staré Mesto, okres Bratislava I, Bratislavský kraj [SK]

3 900 €

174.00 m² (22.41 €/m²)

Aktualizácia: 5.12.2023 12:42 Základné informácie


  • ID: BYT1223030
  • Typ: Prenájom
  • Druh: 5 izbový byt
  • Cena: 3 900 €
  • Cena/m²: 22.41 €/m²
  • Plocha: 174.00 m²
  • Zastavané: neuvedené
  • Pozemok: neuvedené
  • Stav: neuvedené

Lokalita


  • Ulica: Tajovského
  • Obec /mesto/: Bratislava-Staré Mesto
  • Okres: okres Bratislava I
  • Kraj: Bratislavský kraj
  • Štát: Slovensko

Text inzerátu


OCCAM Vám ponúka na prenájom zariadený 5 izbový byt na Tajovského ulici – Kalvária s priestrannou záhradou.
BYT: Výmera bytu je 194 m2 z čoho má terasa 15 m2 a loggia 5 m2. Byt sa nachádza v novostavbe rodinného domu Vila Terézia na 2. nadzemnom podlaží rezidenčnej vily s tromi bytmi.

DISPOZÍCIA: Byt je vynikajúco dispozične riešený. Výhodou je oddelená denná a nočná časť. V rámci dennej časti je tu priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Z obývacej izby je východ na veľkorysú terasu s krásnym výhľadom do údolia Horského parku. V rámci nočnej časti sú tu štyri izby pričom z jednej spálne je vchod na súkromnú loggiu s výmerou 5 m2. Ďalej sú tu dve kúpeľne s toaletou, jedna samostatná kúpeľňa a samostatná toaleta a priestranný šatník. K bytu prislúcha vlastný priestranný sklad (pivničná kobka) s výmerou 6,50 m2
ZARIADENIE: Byt sa prenajíma čiastočne zariadený. Súčasťou vybavenia bytu sú klimatizácia, podlahové kúrenie, vstavané skrine a hliníkové okná s externými žalúziami. Byt má vlastný zabezpečovací systém. Slnečné kolektory na ohrev teplej vody výrazne napomáhajú zníženiu nákladov na energie.
Benefitom tohto nadštandardného bytu je, že má k dispozícii priestrannú záhradu s vonkajším záhradným prístreškom s prívodom vody a elektriny. Umiestnenie záhrady za vilami zabezpečuje absolútne súkromie na oddych či záhradné grilovanie ale hlavne bezpečie pre Vaše deti. Je tu tiež možnosť zapojiť sa do pestovania ovocia a zeleniny.
PARKOVANIE: K bytu prislúcha jedno parkovacie miesto v garáži a jedno parkovacie miesto v uzavretom dvore. Možnosť parkovania aj pred domom.
LOKALITA: Rezidenčná vila je situovaná v zástavbe rodinných domov v krásnom prostredí bratislavskej Kalvárie v blízkosti Horského parku a na skok od lesov na Železnej studničke a bratislavskej Koliby. Zároveň ste v pešej dostupnosti od centra mesta. Ide o najžiadanejšiu rezidenčnú lokalitu s kompletnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, obchody, reštaurácie, lekáreň, pošta, MHD. Mestská časť Staré Mesto ponúka široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia a je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko sa nachádzame na úpätí Malých Karpát.
V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Lokalita ponúka dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom aj autobusov ( č. 147).
CENA: 3900 EUR + energie
Pre viac informácií prosím kontaktujte:
Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová
Tel: + 421 905 619 358
Realitná kancelária OCCAM New Home je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Mapa lokality (môže byť orientačná)


Kontakt na inzerenta Všetky naše inzeráty


Veronika Pfundtnerová
Realitný maklér
 0905619358
 veronikapf@occam.sk
Occam New Home s.r.o.
Realitná kancelária
Digital Park I, Einstenova 21, 85101 Bratislava
 0421910622
 ziaranova@occamre.com

Reality podľa typu

Reality podľa kategórie

(všetky) Najnovšie inzeráty na prenájom

4 izbový byt na prenájom

Košice-Juh
950 €

3 izbový byt na prenájom

Bratislava-Ružinov
950 €

2 izbový byt na prenájom

Bratislava-Ružinov
730 €

4 izbový byt na prenájom

Hrubá Borša
1 450 €

2 izbový byt na prenájom

Bratislava-Petržalka
820 €

Garsónka na prenájom

Bratislava-Devínska Nová Ves
450 €

Administratívne priestory na prenájom

Bratislava-Staré Mesto
10 €

3 izbový byt na prenájom

Bratislava-Staré Mesto
700 €

2 izbový byt na prenájom

Bratislava-Staré Mesto
880 €

3 izbový byt na prenájom

Bratislava-Staré Mesto
1 150 €