OCCAM 5I NOVOSTAVBA V HISTORICKEJ ČASTI RUSOVIEC SO ZÁHRADOU

Kovácsova, Bratislava-Rusovce, okres Bratislava V, Bratislavský kraj [SK]

1 €

178.00 m² (0.01 €/m²)

Aktualizácia: 26.4.2024 10:54 Základné informácie


  • ID: BYT1228264
  • Typ: Predaj
  • Druh: Rodinný dom
  • Cena: 1 €
  • Cena/m²: 0.01 €/m²
  • Plocha: 178.00 m²
  • Zastavané: neuvedené
  • Pozemok: 500.00 m²
  • Stav: neuvedené

Lokalita


  • Ulica: Kovácsova
  • Obec /mesto/: Bratislava-Rusovce
  • Okres: okres Bratislava V
  • Kraj: Bratislavský kraj
  • Štát: Slovensko

Text inzerátu


Realitná kancelária OCCAM NEW HOME Vám exkluzívne ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu vo vyhľadávanej lokalite Bratislava – Rusovce, Kovácsová ulica.
DOM: Samostatne stojaca novostavba dvojpodlažného rodinného domu s podlahovou plochou 178 m2 sa nachádza na pozemku o veľkosti 500 m2. K domu vedie súkromná príjazdová cesta. Kúrenie bude zabezpečené tepelným čerpadlom. V celom dome je podlahové kúrenie a v obývacej izbe je predpríprava na krb. Samozrejmosťou je predpríprava na klimatizáciu. V celom dome sú plastové okná a vonkajšie žalúzie.
DISPOZÍCIA: Dom má výborné dispozičné riešenie, je naozaj vidno, že staviteľ myslel na najmenšie detaily pri tvorbe projektu. Na prízemí sa nachádza vstupná hala s priestorom na vstavané skrine, obývačka s kuchyňou a jedálenským kútom, izba (pracovňa, hosťovská), kúpeľňa, samostatná toaleta a priestranná technická miestnosť, ktorá môže slúžiť ako odkladný priestor (sklad, komora). Z obývačky je výstup do záhrady, ideálne miesto na umiestnenie terasy. Schodisko na prvé poschodie je dostatočne široké, čo oceníte pri každodennom živote. Na prvom poschodí sa nachádzajú 3 spálne, priestranná kúpeľňa s klasickou vaňou, sprchovacím kútom a toaletou a šatník. Dom je výnimočný svojou vzdušnosťou a priestrannosťou.
POZEMOK: Pozemok s rozlohou 500 m je rovinatý a ponúka dostatok priestoru na umiestnenie, terasy, bazénu či altánku s grilom.
PARKOVANIE: Navrhnuté sú vonkajšie 2 parkovacie miesta na pozemku.
IS: Verejná voda, kanalizácia, elektrina, optika
LOKALITA: Rusovce sú vyhľadávaná lokalita pre tých čo vyhľadávajú kľudné rodinné bývanie, no zároveň sa nechcú sa vzdať pohodlia a rýchleho prístupu do centra mesta. Benefitom tejto lokality je nielen kľud života na dedine v tesnom kontakte s prírodou, ale aj kompletná občianska vybavenosť. Priamo v obci sa nachádza základná a materská škola, potraviny Kraj, vyhlásené reštaurácie a kaviarne, zdravotné stredisko, ihriská, športoviská, Hotel Ponteo s wellness zónou. Vila sa nachádza pri lesoparku s množstvom turistických chodníčkov a cyklotrás a tak budete mať prírodu vždy na dosah. Ak zatúžite po meste, vďaka rýchlemu napojeniu na D4/R7 ste v centre za pár minút. Ide o prestížnu adresu v pamiatkovej zóne nachádza sa tu Kaštieľ Rusovce a Gerulata (antická pamiatka). A zároveň ste len kúsok od prírodného parku (CHKO Dunajské Luhy), kde okrem turistiky a bicyklovania sa môžete celé leto kúpať v obľúbených jazerách.
CENA: RK
Pre viac informácií prosím kontaktujte:
Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová
Tel: + 421 905 619 358
Fotografie sú zo vzorového domu, ktorý už je kompletne zariadený a obývaný.
Realitná kancelária OCCAM New Home je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Mapa lokality (môže byť orientačná)


Kontakt na inzerenta Všetky naše inzeráty


Veronika Pfundtnerová
Realitný maklér
 0905619358
 veronikapf@occam.sk
Occam New Home s.r.o.
Realitná kancelária
Digital Park I, Einstenova 21, 85101 Bratislava
 0421910622
 ziaranova@occamre.com

Reality podľa typu

Reality podľa kategórie

(všetky) Najnovšie inzeráty na predaj

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
155 500 €

2 izbový byt na predaj

Komárno
79 900 €

Pozemok pre rodinný dom na predaj

Radvaň nad Dunajom
22 €

Rodinný dom na predaj

Komárno
95 000 €

1 izbový byt na predaj

Nové Zámky
67 000 €

4 izbový byt na predaj

Holíč
119 000 €

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
169 000 €

3 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
239 000 €

Garsónka na predaj

Bratislava-Ružinov
106 500 €

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Petržalka
149 000 €