AXIS REAL KRÁSNY 3-IZB.BYT, TERASA, PARKING, RIVER PARK

Dvořákovo nábrežie, Bratislava-Staré Mesto, okres Bratislava I, Bratislavský kraj [SK]

1 600 € /mes.

104.50 m² (15.31/m²)

Aktualizácia: 26.4.2024 14:47 Základné informácie


  • ID: BYT1229044
  • Typ: Prenájom
  • Druh: 3 izbový byt
  • Cena: 1 600 € /mes.
  • Cena/m²: 15.31/m²
  • Plocha: 104.50 m²
  • Zastavané: neuvedené
  • Pozemok: neuvedené
  • Stav: neuvedené

Lokalita


  • Ulica: Dvořákovo nábrežie
  • Obec /mesto/: Bratislava-Staré Mesto
  • Okres: okres Bratislava I
  • Kraj: Bratislavský kraj
  • Štát: Slovensko

Text inzerátu


360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/MV
POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom krásny ZARIADENÝ 3-izbový byt s TERASOU a vyhradeným PARKOVACÍM STÁTÍM v garáži v komplexe RIVER PARK v lokalite Bratislava I. Staré Mesto na ulici Dvořákovo nábrežie. Celková plocha bytu je 104,5 m2 (byt 97 m2 + terasa prístupná zo spálne aj obývacej izby 7,5 m2). K dispozícii je 1 PARKOVACIE MIESTO v GARÁŽI na -3. podzemnom podlaží. Byt sa nachádza sa na 6. poschodí v 7 poschodovom komplexe River Park, ktorý má vlastnú 24 hodinovú strážnu službu s recepciou.
Byt je výborne dispozične riešený. Spoločný priestor obývacej izby a jedálne, kuchyňa, ktorá je opticky od jedálne oddelená pracovným pultom, 2 spálne, kúpeľňa s vaňou, 2 umývadlami, toaletou a bidetom a práčkou so sušičkou, samostatná toaleta s umývadlom a vstupná chodba. Byt je orientovaný na dve svetové strany. Terasa na juho-západ, s nádherným výhľadom na Dunaj a menšia spálňa do vnútrobloku na severo-východ.
Výhody:
❶ Zariadený byt
❷ Príjemná terasa s rozlohou 7,5 m2 s nádherným výhľadom na Dunaj
❸ Garážové státie, ktoré vám zabezpečí bezstarostné parkovanie
❹ Veľkorysá rozloha 104,5 m2
❺ Vyhľadávaná lokalita
STAV BYTU:
Novostavba skolaudovaná v roku 2011. Byt je vybavený nadštandardnými materiálni. Mramorová podlaha s podlahovým kúrením, drevené parkety, bezpečnostné protipožiarne dvere, domáci videovrátnik, inteligentný systém riadenia svetiel. V byte je stropné chladenie s reguláciou pre každú miestnosť a centrálne kúrenie. Pozdĺž spálne a obývacej izby sa rozprestiera terasa, ktorá je oddelená veľkoplošnými hliníkovými oknami so žalúziami a vonkajšou elektricky ovládanou roletou. Kuchynská linka je kompletne vybavená zabudovanými elektrospotrebičmi Bosch (umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, elektrická a mikrovlnná rúra, indukčná varná doska) a základnými riadmi. V spálni je manželská posteľ a veľká vstavaná skriňa, v druhej spálni je tiež posteľ a vstavaná skriňa. V obývacej izbe je rozťahovacia sedačka s úložným priestorom.
PLATBY:
Nájomné 1600,- eur plus zálohové platby za energie a služby spojené s užívaním bytu vo výške 370,- eur. V cene nájmu je PARKOVANIE v garáži. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške 3000,- eur (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 990,- eur.
LOKALITA:
River Park je multifunkčný komplex nachádzajúci sa na bratislavskom nábreží Dunaja s promenádnym napojením na HISTORICKÉ CENTRUM Starého Mesta, len pár metrov od hradu. V komplexe sa nachádzajú reštaurácie, obchody a oddychová zóna so zelenými plochami, alejami a promenádou. Súčasťou lokality je cyklotrasa a pešia zóna. V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť vrátane najlepších reštaurácií, kaviarní, obchodov, Slovenského národného divadla, nákupných centier Aupark, Eurovea a River Park, fitness centier, divadiel, kín a ďalších užitočných služieb. Okolie ponúka aj širokú škálu kultúrnych, spoločenských, zábavných a športových podujatí. Táto atraktívna lokalita je dobre dostupná pešo, MHD aj autom. Vynikajúce dopravné napojenie na všetky smer, rýchly prístup na obchvat a do zahraničia (Rakúsko, Čechy, Maďarsko).
Tento byt je ideálny pre náročného klienta, ktorý ocení kvalitu bývania v peknom prostredí.
Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku tohto krásneho veľkorysého bytu s parkovacím státím v garáži.
/ PRENÁJOM / 3 - IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / DVOŘÁKOVO NÁBREŽIE / RIVER PARK / NOVOSTAVBA / CENTRUM MESTA / GARÁŽOVÉ STÁTIE / TERASA /
© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Mapa lokality (môže byť orientačná)


Kontakt na inzerenta Všetky naše inzeráty


Anna Capková
Realitný maklér
 0948700109
 anna@axisreal.sk
AXIS REAL | realitná kancelária
Realitná kancelária
Bosákova 5/A, 85104 Bratislava
 0948100222
 axisreal@axisreal.sk

Reality podľa typu

Reality podľa kategórie

(všetky) Najnovšie inzeráty na prenájom

4 izbový byt na prenájom

Košice-Juh
950 €

3 izbový byt na prenájom

Bratislava-Ružinov
950 €

2 izbový byt na prenájom

Bratislava-Ružinov
730 €

4 izbový byt na prenájom

Hrubá Borša
1 450 €

2 izbový byt na prenájom

Bratislava-Petržalka
820 €

Garsónka na prenájom

Bratislava-Devínska Nová Ves
450 €

Administratívne priestory na prenájom

Bratislava-Staré Mesto
10 €

3 izbový byt na prenájom

Bratislava-Staré Mesto
700 €

2 izbový byt na prenájom

Bratislava-Staré Mesto
880 €

3 izbový byt na prenájom

Bratislava-Staré Mesto
1 150 €