2-IZBOVÝ BYT, EŠTE NEOBÝVANÝ, SLNEČNICE, PETRŽALKA, IHNEĎ VOĽNÝ

Fialová, Bratislava-Petržalka, okres Bratislava V, Bratislavský kraj [SK]

650 €

plocha nie je uvedená

Aktualizácia: 7.5.2024 11:53 Základné informácie


  • ID: BYT1233578
  • Typ: Prenájom
  • Druh: 2 izbový byt
  • Cena: 650 €
  • Cena/m²:  
  • Plocha: neuvedené
  • Zastavané: neuvedené
  • Pozemok: neuvedené
  • Stav: neuvedené

Lokalita


  • Ulica: Fialová
  • Obec /mesto/: Bratislava-Petržalka
  • Okres: okres Bratislava V
  • Kraj: Bratislavský kraj
  • Štát: Slovensko

Text inzerátu


Ak hľadáte moderné bývanie vo výbornej lokalite ste na správnom mieste. Ponúkame na prenájom krásny, slnečný 2-izbový byt v pokojnej lokalite v Bratislavskej mestskej časti Petržalka - Slnečnice na ulici Fialová. Byt je kompletne zariadený a pripravený ihneď k nasťahovaniu. Ponúkame ho do dlhodobého prenájmu. Celková výmera bytu je 48 m2 + loggia o výmere 11 m2. Okolie ponúka množstvo zelene a priestoru pre voľnočasové aktivity. Atraktivitou tejto lokality je samotná zóna Slnečnice, ktorá ponúka množstvo obchodov, kaviarní, detské ihriská, cyklistický chodník a dobré napojenie či už do centra mesta alebo na diaľnicu.
Samotný byt je veľmi dobre dispozične riešený. Pozostáva z priestrannej haly, obývacej izby spojenou s kuchyňou a jedálenskou časťou s lodžiou, na ktorej si môžete vychutnať rannú kávu plnými dúškami, spálne, kúpeľne s vaňou spojenou s toaletou. V kuchyni je priestranná kuchynská linka so spotrebičmi (umývačka riadu, elektrická rúra, varná doska, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra. K bytu prislúcha garážové miesto, ktoré je v cene nájmu. Nehnuteľnosť je ihneď k nasťahovaniu a pripravená na nových nájomcov.
ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: ulica Fialová, Bratislava - Petržalka - Slnečnice
* celková plocha bytu: 48 m2
* novostavba
* výťah: ÁNO (osobný a nákladný)
* kompletne zariadený
* vlastné parkovanie v garáži
* vyhľadávaná lokalita
* tiché okolie
* umývačka riadu
* dostatok úložného priestoru – vstavané skrine
LOKALITA A OKOLIE:
Tichá lokalita, v blízkosti veľa zelene, zastávka MHD priamo pri bytovom komplexe. Priamo v areáli je kompletná občianska vybavenosť s obchodmi a službami, detské ihrisko, športoviská, lekáreň, kaviareň, park či základná škola. V zóne Viladomy sa nachádza materská škôlka, potraviny, posilňovňa. V blízkosti sa nachádza dunajská hrádza a Lužné lesy, čo poskytuje dostatok priestoru na obľúbené športové aktivity na aktívny oddych. Vďaka výbornej polohe nie ste obmedzení dopravnými zápchami a máte jednoduché napojenie na obchvat a na diaľnicu smer Brno, Viedeň, Budapešť či Trnavu.
CELKOVÝ DOJEM:
Nehnuteľnosť pôsobí veľmi príjemným dojmom, slnečný byt, nepriechodná izba, priestranná vstupná chodba, disponuje dostatkom úložným priestorom, loggia. Tento byt spĺňa všetko pre spokojné nájomné bývanie. Či už ste mladá rodinka alebo starší pár určite oceníte všetky plusy tohto 2-izbového bytu. V blízkosti máte všetko po ruke a do centra mesta to máte iba pár minút autom či MHD.
CENA: 650,- EUR a 200,- EUR energie
V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov.
Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia vo výške jednomesačného nájmu a provízia pre realitnú kanceláriu.
ID: 8182129
© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Mapa lokality (môže byť orientačná)


Kontakt na inzerenta Všetky naše inzeráty


1.BCR s.r.o.
Realitná kancelária
Zrínskeho 9/A, 81103 Bratislava
 0901789818
 info@1bcr.sk

Reality podľa typu

Reality podľa kategórie

(všetky) Najnovšie inzeráty na prenájom

1 izbový byt na prenájom

Bratislava-Petržalka
500 €

2 izbový byt na prenájom

Bratislava-Staré Mesto
960 €

3 izbový byt na prenájom

Bratislava-Ružinov
1 500 €

3 izbový byt na prenájom

Bratislava-Staré Mesto
1 290 €

1 izbový byt na prenájom

Bratislava-Ružinov
540 €

2 izbový byt na prenájom

Pezinok
600 €

5 izbový byt na prenájom

Bratislava-Karlova Ves
1 200 €

2 izbový byt na prenájom

Bratislava-Staré Mesto
900 €

3 izbový byt na prenájom

Bratislava-Karlova Ves
1 000 €