PREDAJ - RODINNÝ DOM - FINTICE

Fintice, okres Prešov, Prešovský kraj [SK]

neuvedené

105.00 m² ( )

Aktualizácia: 30.4.2024 15:26 Základné informácie


  • ID: BYT1232462
  • Typ: Predaj
  • Druh: Rodinný dom
  • Cena: neuvedené
  • Cena/m²:  
  • Plocha: 105.00 m²
  • Zastavané: neuvedené
  • Pozemok: neuvedené
  • Stav: Čiastočná rekonštrukcia

Lokalita


  • Ulica: neuvedené
  • Obec /mesto/: Fintice
  • Okres: okres Prešov
  • Kraj: Prešovský kraj
  • Štát: Slovensko

Text inzerátu


Objavte Váš budúci sen: Útulný rodinný dom v pokojnej lokalite Fintice – na predaj!

Ste pripravení na zmenu? Ponúkame na predaj očarujúci rodinný dom v malebnej a pokojnej časti Fintíc, ktorý zaručene premení Váš životný štýl. Tento nádherný dom ponúka nielen únik pred mestským zhonom, ale aj všetko, čo potrebujete pre pokojný život v harmónii a pohode.

Domček s rozlohou úžitkovej plochy 105 m² na pozemku 370 m² sa pýši inteligentným rozdelením na dennú a nočnú časť. To umožní Vám a Vašej rodine užívať si spoločné chvíle bez zbytočného zhonu. Nočná časť domu na poschodí je dokonale oddelená od denných priestorov, ktoré sú navrhnuté tak, aby podporovali rodinnú harmóniu a spoločné chvíle. Prízemie pozýva k vzájomnému stretnutiu pri večeri alebo k spoločnému relaxu.

Elegantné hliníkové dvere a nové okná s izolačným trojsklom zaručujú nielen bezpečnosť, ale aj tiché a energeticky efektívne bývanie.

Vnútorný priestor je doplnený o prvotriedne vybavenie ako optický internet, vlastnú studňu, mestský vodovod a moderné kúrenie prostredníctvom krbových kachlí Jotul a klimatizácie Toshiba, ktoré zaisťujú komfort počas celého roka.

Vonkajšie priestory sú skutočným klenotom tohto domova. Predstavte si ranné raňajky alebo večerné posedenia na priestrannej terase o veľkosti 24,5 m², ktorá Vám umožní obdivovať okolitú zeleň a blízky potôčik. Terasa, krytá fóliou, poskytuje možnosť oddychu a relaxácie v každom ročnom období. Navyše, zahradný domček a pivnica ponúkajú dodatočný priestor pre Vaše záľuby a uskladnenie.

Tento dom predstavuje ideálny výber pre tých, ktorí hľadajú viac než len strechu nad hlavou. Ponúka šancu na život v pokoji a súkromí s pohodlným prístupom do mesta. Keď hľadáte dom, ktorý spája komfort, štýl a prírodné prostredie, tento by mohol byť práve pre Vás.

Bývanie v tomto dome ponúka jedinečnú alternatívu k bytu v mestskom prostredí, kde súkromie často ustupuje na druhé miesto. V tomto domove nájdete kľud a priestor pre svoju rodinu v srdci prírody, len kúsok od Prešova. Tento dom je skvelou voľbou pre každého kto hľadá kombináciu pohodlia, súkromia a prístupnosti v krásnom pokojnom prostredí. Nechajte sa zlákať možnosťou žiť tam, kde sa každý deň cítite ako na dovolenke. Vaša nová adresa na vyrovnaný život v nádhernom prostredí čaká práve na Vás!

Kontaktujte nás ešte dnes na tel. č.: 0944 418 743, resp. na e-mail: annazuzana.gulova@dragonreal.sk a dohodnite si obhliadku! Tešíme sa na Vás.

Mapa lokality (môže byť orientačná)


Kontakt na inzerenta Všetky naše inzeráty


Anna Zuzana Gulova
Realitný maklér
 0944418743
 annazuzana.gulova@dragonreal.sk
DRAGON REAL, sro.
Realitná kancelária
Konštantínova 6, 08001 Prešov
 0915882346
 info@dragonreal.sk

Reality podľa typu

Reality podľa kategórie

(všetky) Najnovšie inzeráty na predaj

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Ružinov
219 990 €

Rodinný dom na predaj

Malacky
199 500 €

3 izbový byt na predaj

Trnava
145 000 €

3 izbový byt na predaj

Bratislava-Rača
198 000 €

1 izbový byt na predaj

Trnava
106 500 €

Rodinný dom na predaj

Trnava
199 000 €

3 izbový byt na predaj

Trnava
143 000 €

2 izbový byt na predaj

Prešov
105 000 €

4 izbový byt na predaj

Žilina
247 000 €