LEXXUS JEDINEČNÝ MODERNÝ 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM PRI KAŠTIELI - RUSOVCE

Keltská, Bratislava-Rusovce, okres Bratislava V, Bratislavský kraj [SK]

1 190 000 €

320.00 m² (3 718.75 €/m²)

Aktualizácia: 16.4.2024 12:52 Základné informácie


  • ID: BYT1230851
  • Typ: Predaj
  • Druh: Rodinný dom
  • Cena: 1 190 000 €
  • Cena/m²: 3 718.75 €/m²
  • Plocha: 320.00 m²
  • Zastavané: 194.00 m²
  • Pozemok: 1 034.00 m²
  • Stav: Kompletná rekonštrukcia

Lokalita


  • Ulica: Keltská
  • Obec /mesto/: Bratislava-Rusovce
  • Okres: okres Bratislava V
  • Kraj: Bratislavský kraj
  • Štát: Slovensko

Text inzerátu


Spoločnosť LEXXUS, a.s. ponúka exkluzívne - výnimočný 5 izbový Rodinný dom v krásnej tichej časti vo vyhľadávanej lokalite Rusovce s veľkou záhradou. Atraktívna stavba domu v štýle "scandi house" vznikla komplexnou rekonštrukciou a dostavbou pôvodného katalógového domu. Rozsiahla renovácia zväčšila parametre domu a zároveň zmenila jeho štýl a dizajn úpravou všetkých okenných otvorov a výmenou okien za vyskoko kvalitné veľkoformátové výplne INTERNORM /zvnútra drevené - zvonku hliníkové/ s izolačným trojsklom.
Prakticky celkovou prestavbou strechy vznikla nová nosná konštrukcia /krov, krokvy, výmena nosných klieštin, nové zateplenie, dostavba vykiera.../ čím sa zásadne zväčšila plocha horného podlažia, doplnením strešných okien VELUX s tienením a inteligentným ovládaním a tiež zväčšením okien v izbách ide o veľkorysé a nádherne presvetlené plnohodnotné poschodie. Nová fasáda so zateplením, nové podlahové kúrenie v celom interiéri /vrátane garáže/ či rekuperácia robia z domu vysoko moderný a technologicky vyspelý dom, ktorý spĺňa vysoké nároky a kritéria pre najnáročnejšiu klientelu. Interiér je kompletne klimatizovaný na prízemí centrálnou klimatizáciou s napojením na inteligenciu a na poschodí s nástennými jednotkami TOSHIBA HAORI s vysokým chladiacim aj vykurovacím výkonom. Vstupné dvere na biometriu /odtlačok prsta/, nový plynový kotol VIESSMANN s automatikou a pripojením na wifi ako súčasť inteligencie, nové elektrické aj vodovodné rozvody domu, príprava na exteriérový bazén či inteligentný systém LOXONE sú súčasťou vymožeností, ktoré boli realizované s dôrazom na detail a kvalitu prevedenia. Podlahy sú kombináciou liatej podlahy v dizajne betón /microcement/, drevených parkiet a dlažby, všetky okná majú kvalitné exteriérové hliníkové žalúzie SCHLOTTERER RAFF S s lamelami s tesnením takisto napojené na inteligentné ovládanie v dizajne a farbe okien a dverí.
Dispozíciu prízemia domu tvorí vstupná hala so šatníkom "walk in" a hosťovskou toaletou, technická miestnosť - sklad, kotolňa, dvojgaráž s priamym vstupom do domu, otvorená dispozícia obývacej izby, kuchyne s priestrannou komorou a jedálenského kúta všetko s priamym výstupom na terasu a záhradu. Garáž má automatickú bránu, elegantné presklenie smerom do záhrady a takisto výstup na záhradu či prístup k pivnici.
Druhé poschodie s centrálnym schodiskom s bezpečnostným sklom ponúka dve priestranné samostatné spálne so spoločnou loggiou, hosťovskú izbu - pracovňu, veľkú kúpeľňu s voľne stojacou vaňou a sprchovým kútom, ďalej sa tu nachádza sklad - šatník, samostatná toaleta, hlavná spálňa so šatníkom a kúpeľňou s WC a sprchovým kútom.
Dom je čiastočne podpivničený pričom tento priestor bol zväčšený na aktuálnych 22 m2 so zateplením stropu, oknom a vstupom zo záhrady.
Pozemok domu s veľkorysou výmerou 1034 m2 a 1/4 podielom na prístupovej ceste je prístupný cez súkromnú rampu čím ponúka maximálne súkromie, má J-V slnečnú orientáciu s rozmermi 35 x 30 m a dospelú výsadbu stromov, nové zatrávnenie s automatickou závlahou napojenou na spodnú vodu /studňa s čerpadlom/, predprípravou na bazén privedením médií /elektro, voda, odpad/ a nová filtračná šachta na VSAKOVANIE dažďovej vody /Vsakovací blok Drenblok DB60/.
Dom je v štádiu pred finálnym dokončením nového vlastníka inštaláciou zariadenia a nábytku, doplnením časti oplotenia podľa predstáv nových majiteľov a užívateľov tejto jedinečnej nehnuteľnosti v úžasnej časti Rusoviec s príjemným susedstvom a súkromím. TOPPONUKA

Mapa lokality (môže byť orientačná)


Kontakt na inzerenta Všetky naše inzeráty


LEXXUS, a.s.
Realitná kancelária
Miletičova 5, 82108 Bratislava
 0911988000
 02-54645363
 info@lexxus.sk

Reality podľa typu

Reality podľa kategórie

(všetky) Najnovšie inzeráty na predaj

Rodinný dom na predaj

Koplotovce
185 000 €

3 izbový byt na predaj

Bratislava-Podunajské Biskupice
214 900 €

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
155 500 €

2 izbový byt na predaj

Komárno
79 900 €

Pozemok pre rodinný dom na predaj

Radvaň nad Dunajom
22 €

Rodinný dom na predaj

Komárno
95 000 €

1 izbový byt na predaj

Nové Zámky
67 000 €

4 izbový byt na predaj

Holíč
119 000 €

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
169 000 €

3 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
239 000 €