3 - IZB. RODINNÝ DOM DRIENOVEC KOŠICE - OKOLIE

Drienovec, Drienovec, okres Košice - okolie, Košický kraj [SK]

169 900 €

plocha nie je uvedená

Aktualizácia: 31.5.2023 11:41 Základné informácie


  • ID: BYT1207413
  • Typ: Predaj
  • Druh: Rodinný dom
  • Cena: 169 900 €
  • Cena/m²:  
  • Plocha: neuvedené
  • Zastavané: neuvedené
  • Pozemok: neuvedené
  • Stav: Čiastočná rekonštrukcia

Lokalita


  • Ulica: Drienovec
  • Obec /mesto/: Drienovec
  • Okres: okres Košice - okolie
  • Kraj: Košický kraj
  • Štát: Slovensko

Text inzerátu


Realitná spoločnosť PARTNERS REAL Vám ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom po kompletnej rekonštrukcií interiéru situovaný v malebnej obci Drienovec, ktorá ja od Košíc vzdialená cca 20 minút cesty autom. Vďaka umiestneniu tohto domu v rámci obce, mimo hlavnej frekventovanej cesty, Vám ponúka pokojne bývanie s blízkosťou nádhernej prírody, kde neďaleko sa nachádza aj Drienovská jaskyňa.

Tento jednopodlažný, nepodpivničený rodinný dom bol postavený v roku 1955 kombináciou kameňa a tehál, strecha je sedlová na ktorej je osadená čiastočne škridla a čiastočne pozinkovaný plech. V roku 2018 prešiel dom kompletnou interiérovou rekonštrukciou, kedy bola vymenená komplet elektroinštalácia, vodoinštalácia a taktiež rozvod plynu. V celom dome boli osadené laminátové podlahy okrem kúpeľne, kuchyne a vstupnej predsiene, kde je keramická dlažba. Osadené boli taktiež plastové okna s izolačným dvojsklom, obložkové zárubne, znížene stropy s bodovým osvetlením, naťahané nové omietky, nová kuchynská linka. O ohrev teplej vody a kúrenie prostredníctvom radiátorov sa stará plynový kondenzačný kotol značky Buderus. Dom je zo severnej strany zateplený polystyrénom. O komfortné bývanie sa Vám postarajú aj komplet inžinierske siete v podobe obecnej kanalizácie, obecného vodovodu, elektrickej energie a plynu. Na svahovitom pozemku o výmere 821 m2 sa ďalej nachádza veľký krytý altánok a hospodárska budova s rôznym využitím, napr. ako sklad na potrebne náradie okolo domu a pod. Príjazd k rodinnému domu je komfortný, po novej asfaltovej ceste. Dom sa predáva zariadený, okrem sedačky v obývačke.

Dispozícia: po vstupe do domu cez predsieň sa dostávame do vstupnej chodby, kde po pravej ruke prechádzame k prvej, priestrannej, nepriechodnej izbe orientovanej na JZ. Oproti nej sa nachádza kúpeľňa, v ktorej je klasická vaňa a wc. Popri kúpeľni prechádzame do hlavnej časti domu, ktorá bola zrekonštruovaná podľa aktuálneho trendu, tzv. open space priestoru, kde obývačka je prepojená s kuchyňou. K dotvoreniu perfektného dizajnu bol na stenu pri kuchynskej linke nalepený tehlový obklad. Z obývačky sa dostávame do spálne, v ktorej sa nachádza veľká šatníková skriňa a manželská posteľ. Cez kuchyňu prechádzame chodbičkou do praktickej špajze, ktorá slúži na uskladnenie surovín potrebných k vareniu. Touto chodbičkou sa taktiež dostávame von, pod priestranný altánok.

Náklady na bývanie: 180,- € / mes.

Cena nehnuteľnosti je 169.900,- € (vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri financovaní hotovosťou).

Mapa lokality (môže byť orientačná)


Kontakt na inzerenta Všetky naše inzeráty


PARTNERS REAL s.r.o
Realitná kancelária
Urbánkova 70, 04001 Košice - mestská časť Sever
 0948757959
 info@partnersreal.sk

Reality podľa typu

Reality podľa kategórie

(všetky) Najnovšie inzeráty na predaj

3 izbový byt na predaj

Bratislava-Podunajské Biskupice
214 900 €

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
155 500 €

2 izbový byt na predaj

Komárno
79 900 €

Pozemok pre rodinný dom na predaj

Radvaň nad Dunajom
22 €

Rodinný dom na predaj

Komárno
95 000 €

1 izbový byt na predaj

Nové Zámky
67 000 €

4 izbový byt na predaj

Holíč
119 000 €

2 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
169 000 €

3 izbový byt na predaj

Bratislava-Dúbravka
239 000 €

Garsónka na predaj

Bratislava-Ružinov
106 500 €